Nyt fra os!

Som resten af samfundet, har vi ligget stille i en lang periode pga. Corona. Men siden juni har vi været tilbage i arbejdstøjet. Vi har fået kontakt med flere gode mennesker og organisationer som hjælper os godt på vej. Det har stor betydning for os at vi har disse kontakter, da vi undervejs er stødt på problemer med ny lovgivning og ændring af kommunale takster.

Lige nu er vi i fuld gang med at forbedre vores fondsansøgning og med at gøre vores budget mere professionelt. Dette betyder, at vi inden længe er klar til at sende nye ansøgninger afsted til fonde og investorer.

Støttebeviser – du tænker nytter det stadig at bidrage? – ja det nytter rigtig meget, for det har stor betydning når vi sender en ansøgning, at vi kan synliggøre at vi har bred opbakning i befolkningen og at vi allerede selv har nogle af pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *