Nyhedsbrev februar 2023

Kære beboere i Vesterlund og omegn


Vi har længe haft et stort ønske om at sende en lille hilsen ud til alle jer, der støtter os og følger os i arbejdet med at etablere et hospicehjem i Vesterlund. Det er længe siden vi sidst, så vi mener egentlig godt, at vi kan tillade os at skrive igen.

Vi har brugt det meste af det forgangne år på at søge dialog med politikerne i Region Syddanmark. Vores ambition er jo at nå til enighed med regionen om en driftsaftale, som gør det muligt for os at komme i gang med det byggeri, som gerne skal danne rammerne for Hospicehjemmet Ebenhaezer.
Vi havde egentlig store forhåbninger til, at en sådan aftale kunne komme på plads relativt hurtigt. Men vi må sande at politiske processer nogle gange trækker ud, og at meget kan komme i vejen for selv de mest påkrævede og berettigede investeringer. Derfor må vi åbent erkende, at vi ikke er i mål endnu, og også at vi endnu ikke kan se målstregen.
Vi er ellers kommet godt i gang med de politiske dialogmøder, og vi har også mødt oprigtig interesse og megen god vilje fra regionens politikere (ingen nævnt og ingen glemt). Men vi må også erkende, at tålmodighed er en vigtig ingrediens, når der skal træffes politiske beslutninger. Så det har vi taget til os, og vi har besluttet os for bare at fortsætte arbejdet indtil vi er i mål.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om Hospicehjemmet, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Det gælder også, hvis du har gode ideer eller andet, som vi kan bruge i vores arbejde.

På vegne af bestyrelsen for Hospicehjemmet Ebenhaezer.

Kærlig hilsen
Claus Bunk og Miranda de Bruijn

https://www.hospicehjemmet.dk/nyhedsbrevfebruar2023.pdf